fbpx

Chemische peelings,

Ben je niet meer tevreden met je huid en stoor jij je aan fijne lijntjes, pigment vlekken, een vale huid, grove poriën of acne? Dan is een chemische peeling een optie voor jou.
Laat je huid weer stralen bij Premium Laser Clinic en ontdek de voordelen van de verschillende soorten chemische peelings.

Naarmate je ouder wordt neemt de collageen- en elastine productie van je huid af. Hierdoor blijft de rimpel zichtbaar zitten in de huid. Peelings hebben huidverjongende eigenschappen, maar welke geschikt is hangt van je huid en je doel af.

Wat is een chemische peeling

Peelings bevatten verschillende soorten zuren. Bijvoorbeeld glycolzuur, melkzuur, salicylzuur of TCA (trichloorazijnzuur). De verschillen zuren kunnen een licht of sterk effect op je huid hebben. De bovenste huidlaag met huidcellen wordt verwijderd en maakt plaats voor een mooie nieuwe huid.

Bij Premium Laser Clinic maken wij gebruik van oppervlakkige en medium/diepe peelings.

Bij de oppervlakkige peelings van Premium Laser Clinic wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten zuren in lage concentraties. Bij deze peeling krijg je huid een verfrissende opknapbeurt. Het heeft vooral een reinigend effect, stimuleert je bloedsomloop en je huid gaat er flink van stralen. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om acne en mee-eters te behandelen.
Deze peeling kan geschikt zijn binnen het behandelplan dat je samen met Huid- en laserspecialiste Evelien ten Hagen opstelt, maar kan ook geschikt zijn als ‘partypeel’. Perfect voor een feestje of bijzondere gelegenheid. Je huid laat direct een zichtbare huidverstrakking en verfrist uiterlijk zien, zonder dat je huid gaat vervellen.

Bij de medium/diepe peelings van Premium Laser Clinic gaat het vaak om huidverbetering, huidverjonging of het behandelen van bepaalde huidproblemen zoals pigmentvlekken, grove poriën, rimpels, littekens of een vale huid. Deze peelings bevatten andere zuren zoals TCA. Deze kunnen dieper door de huidlaag binnendringen, waarbij er opzettelijke en een gecontroleerde ontstekingsreactie ontstaat. Hierbij wordt de bovenste huidlaag afgestoten en wordt er een nieuwe mooie huid zichtbaar. Bij deze peeling ga je dan ook vervellen.
Wat deze peeling bijzonder maakt is dat het geschikt is voor elk huidtype. De gevoelige huid, de dunne huid, maar ook de donkere huidtypen.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor jou kunnen zijn? Maak een afspraak met huid- en laserspecialiste Evelien ten Hagen