fbpx

Permanent en pijnloos ontharen

Maak met definitief ontharen een einde aan alle ongemakken. Nu de mode voorschrijft overal praktisch kaal te zijn, ben jij bijna dagelijks in de weer met scheerapparaten, -mesjes, epileerders, wax en crèmepjes. Na enkele dagen begint het hele circus bovendien weer opnieuw. En van het scheermes krijgen we ingegroeide haren, huidirritaties en ander ongemak. Premium Laser Clinic maakt daar voor eens en altijd een einde aan.

Weg met haarzakjes en -wortels

Vooral lichaamsbeharing op ongewenste plekken is erg vervelend. Een laserbehandeling ervoor dat jouw haar voorgoed stopt met groeien. Laten we de situatie eens onder een microscoop leggen: de energie van de laser brandt het haarzakje dood. Zo heeft de wortel geen schijn van kans op overleven en valt de haar voor altijd uit. Door zeer gerichte technieken beperkt de laser zich alleen tot het haarzakje en blijft de omliggende huid onbeschadigd en gezond.

Je haalt met de lichtflits de hele wortel plus het haarzakje weg. In het begin merk je nog niets, maar na drie weken zie je echt al veel minder haar.

Oksel laser ontharen premium laser clinic borne

Laser ontharen in gezicht bij premium laser clinic

laser ontharen premium laser clinic borne

Geen centje pijn

Je hebt meerdere behandelingen nodig, omdat elk haartje een eigen cyclus met verschillende groei- en rustfases heeft. Haren in de rustfase kunnen we niet weglaseren. Daarom herhaal je na zes tot acht weken de behandeling, dan bevinden de haren zich in een andere cyclus. Na zes tot acht behandelingen zijn alle haren weg en voelt je huid een stuk zachter aan. En het kost je geen centje pijn vanwege het innovatieve koelsysteem van de laser.

Ervaar zelf het effect van definitief en pijnloos ontharen. Maak een gratis intake-afspraak met IC-verpleegkundige Evelien ten Hagen en ontdek het beste behandelplan voor jou.