fbpx

Pijnloos ontharen en meer: maak kennis met Premium Laser Clinic

Jarenlange ervaring als IC-verpleegkundige maakt mij de geschikte persoon voor jouw laserbehandeling. Ik ben Evelien ten Hagen. Mijn medische achtergrond is een enorme pre tijdens mijn dagelijkse werk. Ik herken huidproblematiek razendsnel en neem jouw vragen en ongerustheid weg. Na ons intakegesprek stel ik samen met jou een deskundig behandelplan op dat perfect bij jouw huid- en haartype past. Voor een behandeling ben je welkom op mijn nieuwe praktijk in het Overijsselse Borne.

Premium laser clinic Borne officeWachtruimte laser ontharen BorneBehandel ruimte voor laser ontharen bij Premium Laser Clinic Borne

Nooit meer scheren en plukken door pijnloos ontharen

Wat we allemaal niet over hebben om onszelf haarvrij te maken: van epileren tot harsen en van scheren tot crèmes smeren. We zijn er dagelijks al dan niet wekelijks mee bezig. In een paar behandelingen maak ik een permanent einde aan al dat ongemak.

Ervaar nu zelf hoe effectief pijnloos ontharen met een laser is.

Lasertechniek heeft de toekomst

Premium Laser Clinic maakt gebruik van een Asclepion laser MedioStar Next Pro, een high power diodelaser met een ingebouwd huidverkoelingssysteem. Ik koos hier speciaal voor omdat het de behandelingen pijnloos houdt. De mogelijkheden met laserapparatuur worden steeds beter en specialistischer. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen en technieken daarom op de voet en pas ze toe in mijn praktijk.

Ontmoet mij tijdens een gratis intakegesprek en ontdek de mogelijkheden van pijnloze ontharing en huidverbetering.