fbpx

Pigmentvlekken verwijderen bezorgt je pijnloos een puntgave huid

Sproetjes en moedervlekken: soms zijn ze charmant, soms storend. Als je van je sproetjes, moedervlekken of ouderdomsvlekjes af wilt, is lasertherapie een pijnloze en natuurlijke oplossing. Binnen 1 of 2 behandelingen zijn de pigmentvlekken verwijderd en is jouw huid weer puntgaaf.

Hoe ontstaan pigmentvlekken? 
Pigmentvlekken hebben 2 oorzaken: huidveroudering of zonlicht. Ze bevinden zich vaak in het zicht. Bijvoorbeeld in je gelaat, decolleté of op je handen. Hij is niet schadelijk, maar veel mensen storen zich er wel aan.

Je huidtype bepaalt de behandeling

Er zijn verschillende type pigmentvlekken. Zo kunnen ze door veroudering komen, maar ook door hormonen. Denk aan een zwangerschapsmasker. Een intake is dan ook essentieel. Afhankelijk van jouw huidtype en het type pigment, bepaalt Premium Laser Clinic hoeveel behandelingen jij nodig hebt. Pigmentvlekken zijn snel permanent te verwijderen. Soms zijn 1 of 2 behandelingen al voldoende.

De voordelen van pigmentvlekken verwijderen met laser:

  • De laser zorgt voor een permanente huidsverbetering
  • Zichtbaar een egalere teint
  • Het huidverkoelingssysteem van onze laser houdt de behandeling pijnvrij
  • Gemiddeld slechts 1- 2 behandelingen nodig
  • Deskundige begeleiding van een medisch specialist
  • Goede voorbereiding op behandeling in een gratis intakegesprek

IC-verpleegkundige Evelien ten Hage ziet in een oogopslag welk behandelplan het beste bij jouw huid- en haartype past. Ontdek in een gratis intake hoe snel jij van storende pigmentvlekken af bent.