fbpx

Laat rimpels weglaseren en zie er natuurlijk en jonger uit

Verwijder pijnloos lachrimpels, kraaienpootjes en ouderdomslijntjes zonder injecties. Met onze laserbehandeling verjongen we jouw huid zonder chemicaliën. Onze natuurlijke rimpelbehandeling is vanwege het huidverkoelingssysteem in de laserkop bovendien pijnloos. Ga voor een gave huid.

Hoe ontstaan rimpels? 
Soms veroorzaken externe oorzaken rimpels. Denk aan de zon, roken, drinken en extreme temperaturen. Wapen je daartegen en vermijd die risico’s. Intrinsieke rimpels hebben te maken met het ouder worden. Onze huid wordt minder elastisch, spieren worden slapper en het collageen in het bindweefsel wordt afgebroken.

Rimpels weglaseren maakt fillers en botox overbodig

Een laser zorgt ervoor dat het water in de onderste huidlaag verdampt. De huid ruimt deze verdroogde huidlaag zelf op en vervangt die door sterke vezels met collageen. Het lichaam brengt zelf ook nieuwe fijne bloedvaatjes aan. Hierdoor verzwakt of verdwijnt de rimpel en verbetert de doorbloeding. De hersteltijd is kort en de kans op infecties beperkt. Je bereikt zo op natuurlijke wijze een egaler, jonger gezicht.

Leeftijd speelt geen rol

Of je nu dertig of zestig bent, iedereen kan last hebben van fronzen, lachrimpels of kraaienpootjes. Binnen een aantal behandelingen verjongt onze laser jouw huid zichtbaar. Tijdens een intakegesprek bepalen we hoeveel afspraken er nodig zijn. De uitkomst hiervan draait om jouw wens. Ben je al tevreden met een vervaging van de rimpels of wil je een zo egaal mogelijk gezicht? Premium Laser Clinic maakt in overleg met jou een passend behandelplan.

Tijdens een vrijblijvende intake bepaal jij samen met oprichtster en medisch specialist Evelien ten Hage hoe we jouw schoonheidsdoelen verwezenlijken.