fbpx

Veelgestelde vragen: kosten laserbehandeling en meer

 

De kosten voor een laserbehandeling verschillen per persoon. Het ligt bijvoorbeeld aan de oppervlakte die onthaard wordt. Bij ontharen ontvang je na de intake 1 gratis proefbehandeling. Zo ervaar zelf het effect.

Voor een huidverbeterende lasertherapie brengen we eerst de situatie van je huid in kaart. Daarna leggen we een gericht behandelplan en kostenplaatje aan je voor.

Dat is afhankelijk van jouw wensen. Het ontharen van een oksel neemt minder tijd in beslag dan het ontharen van een been of het verwijderen van rimpels of puistjes. Daarom plannen we altijd eerst een intakegesprek. Daarin kijken we naar jouw huid, de behandeling en de situatie. Daarop stemmen we ons behandelplan af.
Het haarzakje en de haarwortel worden verwijderd. Weggelaserd haar komt zodoende nooit meer terug. Wel zijn er meerdere behandelingen nodig. Dat komt doordat haar een groei- en rustperiode heeft. In de rustperiode kunnen haren niet verwijderd worden. Daarom plannen we de behandelingen met tussenpozen van een aantal weken. Zo pakken we altijd een nieuwe groep haren die wel in een groeicyclus zit.
Premium Laser Clinic gebruikt laserapparatuur van het IPL-type. Die is geschikt voor elk haar- en huidtype.
Als jij je goed beschermt dan heeft de zon geen effect op de behandelingen.
Het is niet verstandig om zwanger een laserbehandeling te ondergaan. Hormonen hebben invloed op je huid en de lasertherapie kan daardoor niet het gewenste effect hebben.
Ja, de laser haalt ook ingegroeide haren weg. Ingegroeide haren kunnen pijnlijk zijn. Des te meer reden om ze weg te laten laseren. Zo reken je er voorgoed mee af.
Dat kan. Het gaat hier om een andere laserbehandeling. Toch kan hierdoor alsnog de inkt iets vervagen.
Nee, dat komt omdat onze laser een huidverkoelingssysteem in de laserkop heeft. Deze koeling zorgt ervoor dat de laserstraal op je huid terechtkomt, zonder dat je er iets van voelt.
Premium Laser Clinic maakt gebruik van een Asclepion laser Medio Star Next Pro. Dit is een diodelaser van het IPL-type met een ingebouwd huidverkoelingssysteem. Dat houdt de behandeling pijnloos.